Inspiratie voor blazers

De inschrijvingen voor ons klassiek concours zijn in volle gang. Wil je graag meedoen maar heb je geen idee wat je zou kunnen spelen? Dan is de PCC-toolkit voor blazers misschien wel iets voor jou. 

De lijst is speciaal samengesteld door en voor blazers. Er staan stukken in die je kunt spelen als je meedoet aan ons concours. Het is absoluut geen must om de stukken die op de lijst staan te spelen. Zie het als inspiratie en doe er je voordeel mee!

Inspiratielijst Hoorn .pdf Inspiratielijst Klarinet .pdf Inspiratielijst Dwarsfluit .pdf

Inschrijving 

Inschrijven voor het Prinses Christina Klassiek Concours kan nog tot 1 december. Iedereen die muzikaal is en tussen de 12 en 19 jaar (zang tot en met 21 jaar) kan meedoen. We zijn er voor iedereen: van beginner tot gevorderde en voor alle instrumenten. Elk voorjaar zijn we in het hele land te vinden met onze concoursen. Van Maastricht tot Groningen en van Rotterdam tot Enschede.

Wie deelneemt aan het Prinses Christina Klassiek Concours treedt tien minuten op voor publiek en de professionele jury. Je geeft een boost aan je muzikaliteit met je deelname. Je kunt ergens naar toe werken tijdens je muziekles en je doet waardevolle podiumervaring op door te spelen tijdens onze selecties.

Inschrijven en meer informatie over dit concours vind je op deze pagina.