Inschrijving Prinses Christina Klassiek Concours geopend

Van januari tot en met april trekken we weer door het land met ons klassiek concours. En vandaag is de inschrijving geopend! De selecties vinden plaats in Enschede, Rotterdam, Maastricht, Groningen, Zaandam en Veghel.

Het concours beperkt zich niet tot één instrument of een bepaald niveau. Iedereen mag meedoen! Je kiest zelf de stukken die je speelt. Er gelden geen verplichte werken. Belangrijk is vooral dat je een klassiek stuk al redelijk in de vingers hebt.

Klik hier voor een overzicht van alle data en locaties.

Boost je muzikaliteit!
Meedoen aan het concours is een ervaring op zich. Je hebt een mooi moment om naar toe te werken tijdens je lessen. Daarnaast krijg je persoonlijke feedback van professionele musici, ontvang je een certificaat van deelname en ontmoet je leeftijdgenoten met dezelfde passie als jij, namelijk muziek maken! Je hebt het zelf misschien al ervaren maar we zeggen het toch nog maar eens; meedoen aan het Prinses Christina Concours is een onvergetelijke ervaring :).

Uiterste inschrijfdatum is 1 december a.s., maar ook dit jaar geldt weer vol=vol. Verzeker jezelf dus snel van een plekje bij het concours bij jou in de buurt.