Help de musici van morgen en steun de Classic Express

Tot en met 5 juni voert het Prins Bernhard Cultuurfonds actie voor lokale cultuur- en natuurorganisaties en het Prinses Christina Concours is één van de organisaties die hieraan meedoet. Omdat we geloven in de kracht van muziek! Samen met ons doen honderden koren, theaters, musea, muziekverenigingen en natuurorganisaties mee. 

Door het organiseren van concoursen en tal van andere muzikale activiteiten bieden we jong talent een podium en inspireren we kinderen en jongeren om muziek te gaan maken. Eén van onze projecten is de rijdende concertzaal: de Classic Express.

Classic Express
Na zes maanden wachten (vanwege de coronamaatregelen), gaat de Classic Express vanaf half juni weer de weg op om basisscholen door heel Nederland te bezoeken. De afgelopen jaren bereikten we al meer dan 130.00 schoolkinderen. Tijdens de schoolconcerten treden jonge prijswinnaars van onze concoursen op. Met hun spel inspireren de laureaten de leerlingen om ook muziek te gaan maken.

Doneer
Om de Classic Express zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden is uw hulp nodig. Met uw donatie kunnen we meer scholen bezoeken en dus meer basisschoolkinderen bereiken. Wilt u ons steunen met een gift? Klik dan hier voor meer informatie en geef eenmalig. Namens alle muzikale kinderen in Nederland: dank u wel!

Meer informatie over de Classic Express is te vinden via deze link