Halve Finales Jazz Concours in Nijmegen en Rotterdam

Om nog meer talenten de kans te geven zichzelf live op het podium te presenteren organiseren we voor het eerst in de geschiedenis van het Jazz Concours een Halve Finale. Na de digitale voorselectie gaan er maximaal 14 acts door naar de Halve Finale die verdeeld over twee avonden plaatsvindt. 

De twee halve finales zijn toegankelijk voor het publiek. Waar vinden ze plaats en hoe koop ik kaarten? Twee belangrijke vragen! De locaties zijn Brebl in Nijmegen en New Grounds in Rotterdam. We hebben gekozen voor podia waar het bruist en waar muzikanten graag zelf ook samenkomen. Naast Amsterdam zijn we nu dus ook vertegenwoordigd in twee andere Nederlandse steden met een levendige jazzscene!

Waar? 

De 1e Halve Finale vindt plaats op het podium van cultuurcentrum Brebl in Nijmegen. Op woensdagavond 1 november treedt de eerste groep talenten op voor de jury…en het publiek! Wil je de halve-finalisten komen aanmoedigen en jouw favoriete act de finale in juichen? Dat kan! Kaartjes zijn te koop via de website van Brebl.

De 2e Halve Finale is op vrijdagavond 3 november in Rotterdam. De tweede groep halve-finalisten treedt op het podium van New Grounds op. Opnieuw is de jury aanwezig om te beoordelen welke talenten doorgaan naar de Finale. Ook deze Halve Finale is toegankelijk voor het publiek. Via de website van New Grounds kun je tickets kopen en meer informatie vinden.

Uitslag 

Na het zien van alle talenten gaat de jury in beraad. Op maandag 6 november maken we via onze website en sociale mediapagina’s bekend wie er door zijn naar de Finale op zaterdag 18 november in het BIMHUIS in Amsterdam!

Tot in Nijmegen en Rotterdam!