Evenement

Regionale Muziekdag Zuid II (Limburg)

Regionale Muziekdag Zuid II (Limburg)

Ben je op zoek naar contact met collega’s uit jouw vakgebied? Wissel je graag van gedachten over jouw dagelijkse lespraktijk en over de (groei)mogelijkheden voor je leerlingen? Klinkt een actief netwerk in jouw omgeving je als muziek in de oren?

Met veel plezier nodigen het Prinses Christina Concours, het Nederlands Blazers Ensemble en regionale partners je uit voor de Regionale Muziekdag in Roermond.

Thema ‘De leerling centraal’

Hoe bouw je als muziekdocent – samen met partners – aan een nieuw, actief netwerk waardoor jouw leerlingen hun talent optimaal kunnen ontwikkelen en het lesgeven voor jou nog leuker wordt? Rob Janssen, muziekconsulent van onze lokale partner Stichting Klankkleur Limburg en Ramon Lormans, artistiek Leider van Percussion Friends, spreken over de lokale infrastructuur. Daarnaast komen de activiteiten van het NBE en het PCC ook uitgebreid aan bod. De toegang is gratis.

Een cadeautje

Alle deelnemers aan de Regionale Muziekdag ontvangen een vrijkaart voor de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours op 22 april 2023 in Amare Den Haag.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de bijeenkomst in jouw regio (of zit jouw regio er nog niet tussen) dan kun je simpelweg aansluiten bij een andere regio.

Overige data:

Vrijdag 3 februari van 10.00-12.00 uur, Podium Zuidhaege, Assen
aanmelden
Zondag 5 maart van 10.00-12.00 uur, Noordkade, Veghel
aanmelden
Vrijdag 10 maart van 10.00-12.00 uur, Zwolle, locatie n.t.b.
aanmelden
Zaterdag 1 april van 10.00-12.00 uur, Stadhuis, Den Haag
aanmelden