Evenement

Regionale Muziekdag West I (Zuid-Holland)

Regionale Muziekdag West I (Zuid-Holland)

Ben je op zoek naar contact met collega’s uit jouw vakgebied? Wissel je graag van gedachten over jouw dagelijkse lespraktijk en over de (groei)mogelijkheden voor je leerlingen? Klinkt een actief netwerk in jouw omgeving je als muziek in de oren?

Met veel plezier nodigen het Prinses Christina Concours, het Nederlands Blazers Ensemble en regionale partners je uit voor de Regionale Muziekdag in Den Haag.

Thema ‘De leerling centraal’

Hoe bouw je als muziekdocent – samen met partners – aan een nieuw, actief netwerk waardoor jouw leerlingen hun talent optimaal kunnen ontwikkelen en het lesgeven voor jou nog leuker wordt? Deze Regionale Muziekdag staat speciaal in het teken van blazers. Twan Dubbers, projectleider van Blazen aan het Spui, vertelt over zijn initiatief om het bespelen van blaasinstrumenten ook in de randstad op de kaart te blijven zetten. Daarnaast komen de activiteiten van het NBE en het PCC in Zuid-Holland uitgebreid aan bod. De toegang is gratis. 

Een cadeautje

Alle deelnemers aan de Regionale Muziekdag ontvangen een vrijkaart voor de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours op 22 april 2023 in Amare Den Haag.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de bijeenkomst in jouw regio (of zit jouw regio er nog niet tussen) dan kun je simpelweg aansluiten bij een andere regio.

Overige data:

Vrijdag 3 februari van 10.00-12.00 uur, Podium Zuidhaege, Assen
aanmelden
Zondag 5 maart van 10.00-12.00 uur, Noordkade, Veghel
aanmelden
Vrijdag 10 maart van 10.00-12.00 uur, Zwolle, locatie n.t.b.
aanmelden
Vrijdag 17 maart van 10.00-12.00 uur, ECI, Roermond
aanmelden