Evenement

Regionale Muziekdag Oost

Regionale Muziekdag Oost

Ben je op zoek naar contact met collega’s uit jouw vakgebied? Wissel je graag van gedachten over jouw dagelijkse lespraktijk en over de (groei)mogelijkheden voor je leerlingen? Klinkt een actief netwerk in jouw omgeving je als muziek in de oren?

Met veel plezier nodigen het Prinses Christina Concours, het Nederlands Blazers Ensemble en regionale partners je uit voor de Regionale Muziekdag in Zwolle.

Thema ‘De leerling centraal’

Hoe bouw je als muziekdocent – samen met partners – aan een nieuw, actief netwerk waardoor jouw leerlingen hun talent optimaal kunnen ontwikkelen en het lesgeven voor jou nog leuker wordt? Namens onze lokale samenwerkingspartner Artez schetst Imre Kruis, o.a. werkzaam als docent Pedagogiek, Didactiek en Methodiek, een beeld van de kansen in de Oostelijke provincies. Daarnaast komen de lokale activiteiten van het NBE en het PCC ook uitgebreid aan bod. De toegang is gratis.

Een cadeautje

Alle deelnemers aan de Regionale Muziekdag ontvangen een vrijkaart voor de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours op 22 april 2023 in Amare Den Haag.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de bijeenkomst in jouw regio (of zit jouw regio er nog niet tussen) dan kun je simpelweg aansluiten bij een andere regio.

Overige data:

Vrijdag 3 februari van 10.00-12.00 uur, Podium Zuidhaege, Assen
aanmelden
Zondag 5 maart van 10.00-12.00 uur, Noordkade, Veghel
aanmelden
Vrijdag 17 maart van 10.00-12.00 uur, ECI, Roermond
aanmelden
Zaterdag 1 april van 10.00-12.00 uur, Stadhuis, Den Haag
aanmelden