Evenement

Regionale Muziekdag Amsterdam

Regionale Muziekdag Amsterdam

Het Prinses Christina Concours organiseert samen met Aslan Muziekcentrum en Oorkaan een inspirerende Regionale Muziekdag voor muziekdocenten en cultuurprofessionals.

Als professional zijn we vaak op zoek naar mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door te investeren in je lespraktijk, in je eigen ontwikkeling of door samen te werken. Samen sta je sterker en krijg je meer voor elkaar. Ben jij muziekdocent of cultuurprofessional? Kom dan naar deze interessante dag op vrijdag 7 juni!

Thema ‘Talentontwikkeling’
Er wordt vaak gesproken over talent als een aangeboren gave om muziek te kunnen maken: je hebt het of je hebt het niet. Maar wat is eigenlijk talent? Moeten we leren kijken naar muzikaliteit buiten de kaders die we gewend zijn? Welke rol speelt motivatie in het tot bloei brengen van het muzikale instinct van leerlingen? Praat mee met inspirerende sprekers en collega’s over deze en andere onderwerpen.

Over de Regionale Muziekdag
Het Prinses Christina Concours organiseert twee keer per jaar een Regionale Muziekdag met als doel het uitwisselen van kennis, het delen van ontwikkelingen in de regio en het versterken van het netwerk van muziekdocenten. Bekijk hier een sfeerimpressie van de Regionale Muziekdag Den Haag 2023.

Toegang is gratis na aanmelden.