Evenement

Lunchconcert prijswinnaars Prinses Christina Concours

Lunchconcert prijswinnaars Prinses Christina Concours

Het Prinses Christina Concours zet zich actief in om prijswinnaars van het concours podiumervaring op te laten doen. Tijdens de maandelijkse lunchconcerten in de Nieuwe Kerk in Den Haag brengen jonge toptalenten een sprankelend programma ten gehore, variërend van klassiek tot jazz.

Musici 17 juni:
Abel Honée, klarinet en Job Honée, piano
Duo Tiaire: Claire Schuurmans, harp & Tiago Luís Henriques, cello

Programma:

Job & Abel:
R. Schumann – Drei Fantasiestucke Op. 73

Job:
J.S. Bach – Partita No. 2 BWV 826, Sinfonia
W.A. Mozart – Pianosonate No. 8 in a mineur, K 310, deel 1 Allegro maestoso
F. Chopin – Nocturne No. 15 in f mineur, Op. 55 No. 1

Duo Tiaire:
C. Debussy – Beau Soir
A. Pärt – Fratres
K. Murphy – Si veriash a la Rana

De presentatie is in handen van Ilonka Kolthof.

Het Prinses Christina Concours gelooft in de kracht van muziek en stimuleert kinderen en jongeren van 4 t/m 21 jaar in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen voor klassiek, jazz en compositie, een rijdende concertzaal (de Classic Express), de PCC Academy, De Muziekwedstrijd voor de allerjongsten en het docentenplatform Kies Je Instrument is het Prinses Christina Concours een toonaangevend platform voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Abel Honée

Job Honée

NB: Wanneer het concert niet uitverkocht is, kunnen kaartjes op de dag zelf worden gekocht aan de deur van de Nieuwe Kerk. De kassa van Amare is op maandag gesloten.

De lunchconcertserie van het Prinses Christina Concours in de Nieuwe Kerk in Den Haag wordt mogelijk gemaakt door Stichting Sanssouci, de Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours en een anonieme ondersteuner.