Evenement

Lunchconcert prijswinnaars Prinses Christina Concours

Lunchconcert prijswinnaars Prinses Christina Concours

Het Prinses Christina Concours zet zich actief in om prijswinnaars van het concours podiumervaring op te laten doen. Tijdens de maandelijkse lunchconcerten in de Nieuwe Kerk in Den Haag brengen jonge toptalenten een sprankelend programma ten gehore, variërend van klassiek tot jazz.

Musici 27 mei:
Yuewen Yin, piano
Eline Liselotte van Dijk, viool en Peter Sluijs, piano

Het PCC gelooft in de kracht van muziek en stimuleert kinderen en jongeren van 4 t/m 21 jaar in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen voor klassiek, jazz en compositie, een rijdende concertzaal (de Classic Express), de PCC Academy, De Muziekwedstrijd voor de allerjongsten en het docentenplatform Kies Je Instrument is het Prinses Christina Concours een toonaangevend platform voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Yuewen Yin, piano

Yuewen Yin, piano

NB: Kaartjes kunnen op de dag zelf worden gekocht aan de deur van de Nieuwe Kerk. De kassa van Amare is op maandag gesloten.

De lunchconcertserie van het Prinses Christina Concours in de Nieuwe Kerk in Den Haag wordt mogelijk gemaakt door Stichting Sanssouci, de Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours en een anonieme ondersteuner.