Evenement

Jazz Concours 2023 Digitale selecties

Jazz Concours 2023 Digitale selecties

Solo’s, duo’s en bands kunnen zich van 1 september en t/m 6 oktober inschrijven voor het Jazz Concours 2023. Na sluiting van de inschrijvingsperiode sturen inschrijvers hun deelnamevideo van 9 t/m 11 oktober in via onze site. Deelnemers ontvangen van ons een mail met daarin een upload-link en informatie over hoe je je video kunt uploaden. Alle deelnamevideo’s staan daarna op de inzendingen-pagina

Stemmen 

Tussen 24 en 31 oktober is het mogelijk om op je favoriete act te stemmen. Laat ons weten wat jij de beste, mooiste of meest muzikale act vindt door te stemmen voor de publieksprijs. Voor deelnemers is dit een mooie mogelijkheid om zoveel mogelijk views te verzamelen voor hun deelnamevideo.

Tussen 24 en 31 oktober vind je op onze site een stem-knop bij elke video. Met die knop kun je stemmen op de mooiste, meest verrassende of muzikaalste video. Dat werkt als volgt:

1. Ga naar de pagina met de video-inzendingen voor het Jazz Concours
2. Klik op je favoriete inzending (‘bekijk video’) en scroll naar beneden
3. Vul je mailadres in
4. Bevestig je stem door op de link te klikken die we je sturen in de bevestigingsmail (Tip: soms komt de bevestigingsmail helaas in de map ‘ongewenste mail/spam’ terecht)

Meer informatie over het afsluitende finalefestival in het BIMHUIS op 14 november vind je hier