Evenement

Gratis lunchconcert in de Haagse Nieuwe Kerk met prijswinnaars

Gratis lunchconcert in de Haagse Nieuwe Kerk met prijswinnaars

Na bijna 2 jaar beginnen onze gratis lunchconcerten weer! Kom luisteren naar de muziek van onze laureaten. Het applaus van het publiek is belangrijk voor hen. 

We zijn verheugd de lunchconcerten weer te kunnen organiseren. In samenwerking met Amare is er vanaf maandag wekelijks een gratis lunchconcert in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Op 20 september spelen Jorian van Nee en Thomas Prechal.

Jorian van Nee (piano, 22 jaar) won in 2013 een eerste prijs op het Klassiek Concours en won later ook het Compositie Concours. Hij speelt een aantal stukken uit ‘Kinderszenen’, een werk van hemzelf. Daarna speelt hij samen met Thomas Prechal (cello, 16 jaar) een door hem zelf geschreven compositie voor cello en piano en een stuk van Schumann voor cello en piano. Thomas Prechal won een eerste prijs op het Klassiek Concours in 2021.

Hun optreden is onderdeel van het talentontwikkelingstraject dat we bieden aan winnaars van onze concoursen. Het concert is gratis te bezoeken, start om 12:30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Aanmelden vooraf is verplicht. Gratis kaarten zijn te reserveren via deze pagina op de site van Amare