Evenement

Benefietconcert door Radu Ratering, Anna Vardy, Enzo Kok, Maria Nikiforov en Aarón Ormaza Vera.

Benefietconcert door Radu Ratering, Anna Vardy, Enzo Kok, Maria Nikiforov en Aarón Ormaza Vera.

Op zondag 20 Maart om 13 uur spelen jonge talenten en oud-prijswinnaars van het prinses Christina Concours een benefietconcert in het Beauforthuis in Austerlitz. Initiatiefnemer is Radu Ratering, 1e prijswinnaar van onze competitie in 2017. Inmiddels is hij 17 jaar oud en studeert hij op het conservatorium van Amsterdam bij Frank van de Laar. Hij geeft dit concert samen met Anna Vardy, Enzo Kok, Maria Nikiforov en Aarón Ormaza Vera.

Over het concert zegt hij het volgende: “Onlangs is in het concertgebouw een benefietconcert gegeven om geld in te zamelen voor vluchtelingen uit Oekraïne. Het is werkelijk waar verschrikkelijk wat er daar nu gebeurt. Al die beelden grijpen mij en mijn vrienden enorm aan en wij willen heel graag iets voor deze mensen kunnen betekenen. Geïnspireerd door het benefietconcert in het Concertgebouw is bij mij het idee ontstaan om zelf ook een benefietconcert te organiseren om geld in te zamelen. Wij zijn de afgelopen tijd samen hard bezig geweest om dit met een paar mensen mogelijk te maken. Wij werken samen met het Beauforthuis en hebben een prachtig programma weten samen te stellen.”

Kaartjes voor het concert zijn te bestellen via de website van het Beauforthuis of via deze link: https://podium-beaufort.nl/evenement/2022-03-20-benefiet-oekraine/