Eerste concerten in vernieuwde Classic Express

De vernieuwde Classic Express toert weer door Nederland! Op 31 augustus vond de aftrap van het nieuwe coronaproof seizoen plaats in Lemelerveld, Overijssel. Op 31 augustus en 1 september geven we daar concerten voor leerlingen uit de omgeving. Op 2,3 en 4 september staat de rijdende concertzaal in Beetsterzwaag, Friesland.

Afgelopen maanden kreeg de Classic Express een frisse, nieuwe buitenkant en maakten we onze rijdende concertzaal coronaproof. Dat was hard nodig: de afgelopen 12,5 jaar reed de Classic Express door heel Nederland en bereikten we al meer dan 130.000 kinderen.

Een kijkje in de Classic Express 

Op 31 augustus en 1 september treden Benjamin Boer (contrabas), Merle van der Lijke (harp), Kees Kruit (piano) en Laura Lunansky (viool) op voor basisschoolkinderen uit Lemelerveld. De concerten worden mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Staargaard-Van Oostrom Meyjes Fonds, een fonds op naam van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel. 

Op 2, 3 en 4 september treden Eline de Vries (viool), Kalina Vladovska (slagwerk) en Afke Wijma (piano) op. Die concerten worden mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van Stichting de Versterking.

 

De nieuwe buitenkant van de Classic Express