Aftrap PCC Academy op 14 november

Aanstaande zaterdag om 14:00 uur trappen we de eerste bijeenkomst van onze gloednieuwe PCC Academy af. Dan gaat directeur Alexander Buskermolen in gesprek met pianist, duizendpoot én oud-prijswinnaar Christiaan Kuyvenhoven. De Prinses Christina Concours Academy is in het bijzonder voor onze laureaten, maar iedereen die het leuk vindt, kan live meekijken naar de livestream! 

Tijdens de livestream zal Christiaan vertellen over zijn leven als middelbare scholier en conservatoriumstudent. Hij vertelt hoe hij omging met druk – bijvoorbeeld in aanloop naar zijn deelname aan het Prinses Christina Concours en het Liszt Concours. En hij vertelt over de belangrijke keuzemomenten in zijn leven. Zo inspireert hij als oud-winnaar van het Prinses Christina Klassiek Concours een nieuwe generatie prijswinnaars.

 

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan zaterdag 14 november, vanaf 14:00 uur, live mee naar het gesprek tussen Christiaan Kuyvenhoven en Alexander Buskermolen. Laureaten kunnen live hun vragen stellen tijdens de uitzending door een comment toe te voegen onder de video. We proberen zoveel mogelijk vragen te behandelen tijdens de uitzending! Uiteraard is de uitzending ook na afloop nog terug te kijken.

Over de Prinses Christina Concours Academy 

Prijswinnaars van onze concoursen doen mee aan onze nieuwe Prinses Christina Concours Academy (PCC Academy). Tijdens de Academy krijgen de jonge laureaten van ons alle handvatten om je te ontwikkelen tot een creatief, ondernemend en succesvolle muzikant. We zorgen voor workshops over verbale vaardigheden, podium- en presentatietechnieken, digitale profilering en veel, veel meer.

 

[Foto: MajankaFotografie]