Laat je horen & doe mee met De Muziekwedstrijd

De Muziekwedstrijd is weer van start gegaan: de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We organiseren ons online concours dit jaar voor de vijfde keer! 

Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan De Muziekwedstrijd. Je mag namelijk meedoen met alle soorten muziek, ieder instrument en alleen of samen met vrienden. Zingen mag ook! Meedoen is simpel: oefen een muziekstuk, upload het filmpje daarvan en stuur het in via onze gratis app via app.demuziekwedstrijd.nl. Je kunt een filmpje insturen van 6 januari tot en met 28 februari 2020.

Een diploma en heel veel mooie prijzen!

Tijdens de Muziekwedstrijd regent het prijzen! Iedereen die meedoet maakt kans op mooie, muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En elke maand kiezen we met elkaar het ‘filmpje van de maand’. Sowieso krijgt elke deelnemer van ons een diploma opgestuurd met tips van de professionele jury.

Feestelijke afsluiting

Natuurlijk sluiten we De Muziekwedstrijd feestelijk en muzikaal af. Op 29 maart organiseren we voor alle deelnemers de Muziekdag, in TivoliVredenburg. Ook als je geen prijs wint en ook als je niet hebt meegedaan, is er van alles te beleven. Daar moet je dus bij zijn. Zet de datum dus vast in je agenda! 

Doe een challenge 

Nieuw! Dit jaar kun je, behalve een filmpje insturen, een reactie achterlaten en stemmen, ook meedoen aan een heuse ‘challenge’.

Laat jij in je filmpje zien dat je optreden niet alleen muziek, maar ook theater is? Speel je met een groep samen of ben je een echt podiumbeest? Doe dan mee met één van de challenges. Ga één of meerdere van de uitdagingen aan en selecteer de badges bij het insturen van je filmpje. Daarna deel je jouw filmpje op social media en laat je zien dat jij dat jij de uitdaging bent aangegaan!

App

De app in de Itunes- en Android-store die we vorige edities gebruikten is vervangen door een spiksplinternieuwe app! Ga naar app.demuziekwedstrijd.nl, volg de stappen en zet de app meteen op je telefoon!