Sponsoring

Het Prinses Christina Concours wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland kennismaken met muziek. Daarbij wil het Prinses Christina Concours dat kinderen en jongeren worden gestimuleerd en ondersteund om hun muzikale talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen.

Via sponsoring laat u niet alleen uw relaties, maar ook uw eigen bedrijf zien hoe belangrijk het stimuleren van kinderen en talentontwikkeling is.

Het Prinses Christina Concours spreekt al bijna 50 jaar duizenden kinderen, jongeren, hun ouders en omgeving aan. Zij worden op een eigentijdse en laagdrempelige manier benaderd. De aard en de omvang van de doelgroep maken het Prinses Christina Concours een bijzonder aantrekkelijke partner voor sponsoring.

Het Prinses Christina Concours beschikt dankzij de vele uiteenlopende activiteiten over een rijk scala aan mogelijke tegenprestaties. Als partner van bedrijven heeft het concours al jarenlang een uitstekende naam bij grote en kleine bedrijven.

Contact
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met directeur Feyo Sickinghe via info@christinaconcours.nl of (085) 1050050.

Begunstigers
Klik hier voor een overzicht van al onze begunstigers.

Agenda

vrijdag 23 februari 2018, Kumulus Centrum voor Kunsteducatie Maastricht

Vanaf 18.00 uur

zaterdag 24 februari 2018, Kumulus Centrum voor Kunsteducatie Maastricht

Vanaf 09.30 uur

Zondag 25 februari 2018, Conservatorium Maastricht

14.00 uur

Lees meer

Onze hoofdbegunstigers:

ARCADIS-logo-220ARCADIS-logo-220logo_fco
logo kpmg meijburg

Klik hier voor een overzicht van alle begunstigers.