Klassiek concours

Publieksprijs

Van woensdag 23 september tot en met zaterdag 26 september* zenden we de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours uit. Kijk en luister gratis naar prachtige muziek, gespeeld door het talent van de toekomst. En beleef de ontknoping van het klassiek concoursseizoen met ons mee. Wie vind jij de leukste finalist? Na elke uitzending kun je stemmen op jouw favoriete optreden. 

We zenden de finale in drie delen uit en direct na iedere uitzending openen we de stemming. Er zijn drie publieksprijzen: per uitzending is er één te winnen. De winnaar is de finalist met de meeste stemmen en iedereen in Nederland én Vlaanderen mag meestemmen. Wel geldt: 1 stem per mailadres per uitzending.

  • Stem mee op de optredens deel I, deel II en deel III. Per uitzending kan iedereen die dat wil, meestemmen op zijn of haar favoriete finalist. Wel geldt: 1 stem per mailadres per uitzending.
  • De winnaars van de publieksprijs maken we bekend op zondag 27 september.
  • Het stemmen voor uitzending III gaat open direct na de uitzending en sluit om 24:00 uur.

Je kunt stemmen door op deze pagina je e-mailadres in te voeren en te stemmen op jouw favoriete deelnemer. Let wel: 1 stem per mailadres per uitzending. Op 23, 24 en 26* september is op deze pagina het stemformulier te vinden.

Door technische problemen op vrijdag 25 september zenden we deel III van de finale nogmaals uit op zaterdag 26 september om 15.00 uur. Na de uitzending, rond 17.00 uur, kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete finalist. Het stemmen voor de publieksprijs van uitzending III is nu live. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 24:00 uur. 

Publieksprijs Nationale Finale - uitzending III

 

Wilt u uw waardering uitspreken aan dit digitale concours? Dan hopen we van harte dat u een bedrag naar keuze doneert bij wijze van virtueel ticket. Klik hier om een donatie te doen.

Per mailadres kan één keer worden gestemd. Het Prinses Christina Concours wil zorgen voor een eerlijk speelveld. Daarom doen we een check op onrechtmatig uitgebrachte stemmen.