Klassiek Concours

Publieksprijs

We zenden de Nationale Finale in drie avonden uit. Elke uitzending begint om 20:00 uur. Per uitzendingsavond kun je meestemmen voor de publieksprijs. Direct na elke uitzending tot 14:00 uur de volgende dag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete finalist. 

Er zijn drie publieksprijzen te vergeven, voor elke avond één. De winnaar is de finalist met de meeste stemmen. De uitslag wordt bekend gemaakt op zondag 25 april, via onze website en socialmediakanalen.

Per uitzendavond zijn de optredens van 5 of 6 finalisten te bewonderen. De video van hun optreden staat meteen na iedere uitzending op onze site. Publiek kan daarna stemmen op hun favoriete finalist.

Hoe werkt het? 

1. Ga naar de pagina met inzendingen

  • Klik hier om naar de optredens van de finalisten van uitzendavond I te gaan (stemmen gesloten)
  • Klik hier om naar de optredens van de finalisten van uitzendavond II te gaan (stemmen gesloten)
  • Klik hier om naar de optredens van de finalisten uitzendavond III te gaan

2. Klik op je favoriete inzending (‘bekijk video’) en scroll naar beneden

3. Vul je mailadres in

4. Bevestig je stem door op de link te klikken die we je sturen in de bevestigingsmail (Tip: soms komt de bevestigingsmail helaas in de map ‘ongewenste mail/spam’ terecht)

  • Meer informatie over de Nationale Finale vind je hier

Let op:

  • Je kunt 1 stem uitbrengen per uitzendavond en per mailadres
  • Het stemmen is geopend direct na elke uitzending tot 14:00 uur de volgende dag

Steun ons! 

De finaleoptredens en de prijsuitreiking zijn gratis te bekijken. Wilt u uw waardering uitspreken voor deze Nationale Finale? Dan hopen we van harte dat u bereid bent een bedrag naar keuze te doneren bij wijze van virtueel ticket.

Met uw steun helpt u ons om het Klassiek Concours te blijven organiseren en om kinderen en jongeren ook in de toekomst te stimuleren in hun muzikale ontwikkeling.

Klik hier om een donatie te doen