Klassiek concours

Publieksprijs

Van woensdag 23 september tot en met zaterdag 26 september zenden we de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours uit. Kijk en luister drie avonden gratis naar prachtige muziek, gespeeld door het talent van de toekomst. En beleef de ontknoping van het klassiek concoursseizoen met ons mee. Wie vind jij de leukste finalist? Elke avond kun je stemmen op jouw favoriete optreden. 

We zenden de finale in drie avonden uit en iedere uitzending begint om 20:00 uur. Vanaf 22:00 dezelfde avond tot 14:00 uur de volgende dag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete finalist. Er zijn drie publieksprijzen: per uitzendavond is er één te winnen. De winnaar is de finalist met de meeste stemmen en iedereen in Nederland én Vlaanderen mag meestemmen. Wel geldt: 1 stem per mailadres per avond.

  • Stem mee op de optredens deel I, deel II en deel III. Per uitzendavond kan iedereen die dat wilt, meestemmen op zijn of haar favoriete finalist. Wel geldt: 1 stem per mailadres per avond.
  • De winnaars van de publieksprijs maken we bekend op zaterdag 27 september.
  • Het stemmen gaat open om 22:00 uur (na de uitzending) en sluit om 14:00 uur de volgende dag.

Je kunt stemmen door op deze pagina je e-mailadres in te voeren en te stemmen op jouw favoriete deelnemer. Let wel: 1 stem per mailadres per avond. Op 23, 24 en 25 september is op deze pagina het stemformulier te vinden. 

Wilt u uw waardering uitspreken aan dit digitale concours? Dan hopen we van harte dat u een bedrag naar keuze doneert bij wijze van virtueel ticket. Klik hier om een donatie te doen.

Per mailadres kan één keer worden gestemd. Het Prinses Christina Concours wil zorgen voor een eerlijk speelveld. Daarom doen we een check op onrechtmatig uitgebrachte stemmen.