Klassiek concours

Reglement Zuid 1

Omdat we een digitaal concours organiseren in plaats van een concours op locatie hebben we ons reglement iets moeten uitbreiden. Het reglement van Zuid 1 geldt natuurlijk nog steeds. Samen vormen ze het reglement voor ons digitale concours Zuid 1. 

  • Alleen video’s ingestuurd door deelnemers aan het concours Zuid 1 en die ook als zodanig bekend zijn bij het Prinses Christina Concours kunnen meedoen aan het digitale concours Zuid 1. 
  • De totale video mag niet langer dan 10 minuten duren en moet worden geüpload via YouTube. Oftewel door de video geheel openbaar te zetten. Oftewel door de video als ‘privé’ te markeren, zodat de URL te benaderen is voor de juryleden. Video’s die afgeschermd zijn, kunnen door de jury niet beoordeeld worden. 
  • De deelnemer moet in beeld zijn op de video die ingestuurd wordt en geluid en beeld moeten goed hoorbaar en zichtbaar zijn. 
  • Omdat een digitaal concours anders is dan een concours op locatie, mag je een ander stuk of andere stukken spelen dan je oorspronkelijk van plan was.
  • De jury kijkt in de beoordeling voornamelijk naar de muzikale zeggingskracht en laat de omstandigheden waarin het filmpje gemaakt is niet meewegen bij de beoordeling. 
NL Reglement Klassiek 2020 Nationaal (Zonder Zuid2) + Postcode Indeling .pdf