Evenement

Regioconcours Zuid 1 – Finale in Veghel

Regioconcours Zuid 1 - Finale in Veghel

Update 12/3 | In verband met de maatregelen die genomen zijn door de autoriteiten om de verspreiding van het coronavirus in te dammen is dit evenement geannuleerd. Meer informatie is te vinden in dit bericht.

Uit ruim 60 jonge muzikanten kiest de jury de zeven beste. Zij spelen de sterren van de hemel in CHV Noordkade tijdens de regionale finale van het Prinses Christina Klassiek Concours Zuid 1. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Ruim 60 jonge muzikanten (12-19 jaar) doen mee aan de selecties op 20 en 21 maart. De zeven beste laten tijdens de regionale finale nog een keer horen wat ze waard zijn. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale.

Meer informatie over de kaartverkoop volgt later.

Praktische informatie 
Voor de regiofinale is een toegangskaartje nodig. Tickets zijn te koop via de ticket-knop op deze pagina. Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen gratis toegang. Mail ons via info@christinaconcours.nl.

Programmaboek
Het programmaboek van het klassiek concours in Veghel komt hier zo snel mogelijk online

NB: dit concours zou aanvankelijk gehouden worden op 20, 21 en 22 maart. Vanwege de actualiteiten rond het coronavirus is het verplaatst naar 12, 13 en 14 juni. In dit bericht vind je meer informatie.