Evenement

Regioconcours West 1 – Selecties in Rotterdam

Regioconcours West 1 - Selecties in Rotterdam

Jong muzikaal talent laat horen wat ze in huis hebben tijdens de selecties van het Prinses Christina Klassiek Concours West 1 in Rotterdam. Kom kijk kijken en luister naar het muzikale talent van de toekomst. 

Op vrijdag en zaterdag overdag houden we de selecties. Elke deelnemer geeft een kort concert van tien minuten voor jury en publiek. De meeste deelnemers spelen solo en sommigen samen met anderen. Alle instrumenten komen voor: van trombone tot zang en hoorn en van viool tot gitaar.

Tussen de optredens is er voldoende gelegenheid om de zaal binnen te komen of te verlaten. Loop dus eens binnen en geniet van de muzikale talenten van onze deelnemers. Zoveel jong muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar! Kom kijken en neem vrienden, buren, kinderen en / of kleinkinderen mee: alles is gratis toegankelijk.

Programma
Het programma is op vrijdag tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Op zaterdag is het programma tussen 9.30 uur en 21.10 uur.

Adres
We houden de selecties in Codarts, Kruisplein 26, Rotterdam. Aanmelden van te voren is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen. Bij onze balie in het conservatorium is een programmaboekje te koop.

Klik hieronder om het programmaboek van het klassiek concours West 1 te bekijken.

Klassiek Concours West 1 .pdf

Codarts, Rotterdams Conservatorium