Evenement

Regioconcours West 1 – Finale in Rotterdam

Regioconcours West 1 - Finale in Rotterdam

Uit ruim 60 jonge muzikanten koos de jury de zeven beste. Zij spelen de sterren van de hemel op het podium van De Doelen, Rotterdam, tijdens de regionale finale van het Prinses Christina Klassiek Concours West 1. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Ruim 60 jonge muzikanten doen mee aan de selecties op 14 en 15  februari. De zeven beste laten tijdens de regionale finale nog een keer horen wat ze waard zijn. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale, op 18 april in Den Haag. Reken dus op een muzikale en feestelijke sfeer!

Kaarten zijn te koop via de site van De Doelen.

Programma
Elke finalist geeft een concert van 10 minuten voor publiek en onze professionele jury. De finale start om 14.00 uur en we verwachten rond 16.15 uur de prijsuitreiking. Bert Wijbenga, wethouder in Rotterdam, en Floor Vermeulen, gedeputeerde Provincie Zuid-Holland reiken de prijzen uit.

Actietarief
Maak gebruik van ons speciale actietarief en koop kaarten met korting. Voer de code actiepcc20 in op de ticketpagina en je krijgt 50% korting op het kaartje dat je koopt.

Praktische informatie 
Voor de regiofinale is een toegangskaartje nodig. Tickets zijn te koop via de ticket-knop op deze pagina. Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen gratis toegang. Mail ons via info@christinaconcours.nl.

De regionale finale wordt gehouden in De Doelen, Schouwburgplein 50, Rotterdam. De Doelen ligt middenin het centrum van Rotterdam en is ook per auto goed bereikbaar. In de directe omgeving  van De Doelen bevinden zich verschillende parkeergarages en De Doelen is op korte loopafstand van Rotterdam CS, tram-, metro- en bushlates.

Klik hier om het programmaboek van het klassiek concours West 1 te bekijken.

Klassiek Concours West 1 .pdf