Evenement

Regioconcours Noord – Finale in Groningen

Regioconcours Noord - Finale in Groningen

Uit ruim 60 jonge muzikanten koos de jury de zeven beste. Zij spelen de sterren van de hemel in de Oosterpoort, Groningen tijdens de regionale finale van het Prinses Christina Klassiek Concours Noord. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Ruim 60 jonge muzikanten doen mee aan de selecties op 7 en 8 februari. De zeven beste laten tijdens de regionale finale nog een keer horen wat ze waard zijn. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale, op 18 april in Den Haag. Reken dus op een muzikale en feestelijke sfeer!

Kaarten zijn te koop voor € 15,10 en € 10,10 via de site van de Oosterpoort.

Programma
Elke finalist geeft een concert van 10 minuten voor publiek en onze professionele jury. De finale start om 14.00 uur en we verwachten rond 16.15 uur de prijsuitreiking. De burgemeester van Groningen, Koen Schuiling, reikt de prijzen uit.

Actietarief
Maak gebruik van ons speciale actietarief en koop kaarten met korting. Voer de code PCCACTIE20 in op de ticketpagina en je krijgt 50% korting op het kaartje dat je koopt.

Praktische informatie 
Voor de regiofinale is een toegangskaartje nodig. Tickets zijn te koop via de ticket-knop op deze pagina. Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen gratis toegang. Mail ons via info@christinaconcours.nl.

De regionale finale wordt gehouden in het de Oosterpoort, Groningen op Trompsingel 27. De Oosterpoort is lopend binnen enkele minuten te bereiken vanaf het centraal station Groningen. Parkeren kan in de wijk op straat of in parkeergarage Oosterpoort.

Klik hier om het programmaboek van het klassiek concours noord te bekijken.

Klassiek Concours Noord .pdf