Evenement

Regioconcours Oost – Selecties in Enschede

Regioconcours Oost - Selecties in Enschede

Jong muzikaal talent laat horen wat ze in huis hebben tijdens de selecties van het Prinses Christina Klassiek Concours Oost in Enschede. Kom kijken en luister naar het muzikale talent van de toekomst.

Ruim 60 jonge muzikanten tussen de 12 en 19 jaar (zang t/m 21 jaar) doen mee aan het Prinses Christina Klassiek Concours Oost. Tijdens de voorrondes geeft elke deelnemer een kort concert van tien minuten voor jury en publiek. De meeste deelnemers spelen solo en sommigen spelen samen met anderen. Alle instrumenten komen voor: van accordeon tot blokfluit en van trompet tot contrabas. Loop gerust eens binnen en geniet van de talenten van onze deelnemers: zoveel, jong muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar.

Tussen de optredens is er voldoende gelegenheid om de zaal binnen te komen of te verlaten. Kom kijken en neem vrienden, buren, kinderen en / of kleinkinderen mee: alles is gratis toegankelijk.

Programma
Het programma is op vrijdag tussen circa 18.00 uur en 22.00 uur. Op zaterdag is het programma tussen circa 9.30 uur en 21.00 uur.

Adres
De selecties zijn in het ArtEZ Conservatorium, Van Essengaarde 10, 7511 PN, Enschede. Aanmelden is niet nodig: je kunt gewoon binnenlopen.

Programmaboek
Bekijk hier het programmaboek van ons klassiek concours Oost
Klassiek Concours Oost .pdf

Elke deelnemer geeft tijdens de voorrondes een kort concert voor jury en publiek. (Foto: MajankaFotografie)