Evenement

Regioconcours Oost – Finale in Enschede

Regioconcours Oost - Finale in Enschede

Uit ruim 60 jonge muzikanten kiest de jury de zeven beste. Zij spelen de sterren van de hemel in het Muziekcentrum Enschede tijdens de regionale finale van het Prinses Christina Klassiek Concours Oost. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Ruim 60 jonge muzikanten (12-19 jaar) doen mee aan de selecties op 6 en 7 maart. De zeven beste laten tijdens de regionale finale nog een keer horen wat ze waard zijn. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale. De prijzen worden uitgereikt door Roy de Witte, gedeputeerde cultuur van de Provincie Overijssel en Jeroen Diepemaat, wethouder cultuur van Enschede.  Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale.

Kaarten zijn te koop voor € 12,50 en € 8,50 via de site van het Muziekcentrum Enschede

Programma
Elke finalist geeft een concert van 10 minuten voor publiek en onze professionele jury. De finale start om 14.00 uur en we verwachten rond 16.15 uur de prijsuitreiking.

Actietarief
Maak gebruik van ons speciale actietarief voor muziekliefhebbers en koop kaarten met korting. Voer de code actiepcc20 in op de ticketpagina en je krijgt 50% korting op het kaartje dat je koopt.

Praktische informatie 
Voor de regiofinale is een toegangskaartje nodig. Tickets zijn te koop via de ticket-knop op deze pagina. Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen gratis toegang. Mail ons via info@christinaconcours.nl.

Het Muziekcentrum is te vinden op Noorderhagen 27, 7511 EK, Enschede. Het Muziekcentrum ligt op circa 10 minuten loopafstand van het station.

Programmaboek
Bekijk hier het programmaboek van ons klassiek concours Oost
Klassiek Concours Oost .pdf