Vanwege de coronamaatregelen verlopen de regioselecties komend jaar digitaal. We laten ons niet kisten door corona, maar nemen wel een aantal maatregelen om veilig en verantwoord de klassieke concoursen in 2021 te kunnen organiseren.

De selecties verlopen digitaal: dat betekent dat het Prinses Christina Concours je een digitaal podium geeft en samen gaan we op zoek naar zoveel mogelijk impact. Zo kun je ook online schitteren op het digitale podium!

Deelnemers sturen in 2021 een video in via onze website. Onze professionele muziekjury bekijkt alle video’s en beoordeelt ze. De beste deelnemers worden geselecteerd voor de regiofinale. Zij treden dan coronaproof live op locatie op. Check van te voren alle data goed: om een goede planning van de concoursen te kunnen maken is het noodzakelijk dat je ruim beschikbaar bent in een concoursweekend.

  • Insturen selectievideo: 19 febr 18:00 uur – 21 febr 18:00 uur
  • Digitaal jurygesprek: week 1 maart
  • Regiofinale: 7 maart, 14:00 uur, De Doelen, Rotterdam

Het regioconcours afgelopen editie 

Het Prinses Christina Klassiek Concours West 1 vond plaats op 14, 15 en 16 februari. De uitslag van het concours vind je in dit bericht. Bekijk hieronder het programmaboekje van het klassiek concours Oost.