4-2-2019

Prinses Christina Concours in Maastricht

In de maanden januari t/m april ontvangen we ruim 400 jonge musici uit het hele land op onze concoursen. In het weekend van 8 t/m 10 februari reizen we af naar het Zuiden voor het het concours in Maastricht. Kom ook luisteren naar jonge musici uit de regio!
Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari vinden de selecties plaats in Kumulus. Op zondag 10 februari is de regiofinale in het Conservatorium van Maastricht.

De selectiedagen zijn bijzondere dagen die je gratis kunt bezoeken. Iedere deelnemer treedt ongeveer tien minuten op voor jury en publiek. Tussen de optredens door is er voldoende gelegenheid om binnen te komen of de zaal te verlaten. Loop dus even binnen en geniet van de muzikale talenten van onze deelnemers!

De beste musici mogen op zondag 10 februari optreden tijdens de regiofinale in het Conservatorium. Ze maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale, in Den Haag. Een bijzondere muzikale middag met een spannende prijsuitreiking als afsluiting.

Praktische informatie

De regioselecties op vrijdagavond en zaterdag in Kumulus zijn gratis toegankelijk. Tussen de optredens door is er gelegenheid om binnen te komen of de zaal te verlaten. Voor de regiofinale op zondag in het conservatorium is een toegangskaartje van €16,50 nodig. Jongeren tot 30 jaar betalen €12,50. Kaarten zijn te koop via info@christinaconcours.nl of 085-105 00 50.

Adres Kumulus: Sint Maartenspoort 2, Maastricht
Adres Conservatorium: Bonnefantenstraat 15, Maastricht

 

 

Terug naar nieuws

Agenda

Donderdag 18 april 2019, Isala Theater, Capelle aan den IJssel

12.45 uur

Maandag 29 april 2019, Nieuwe Kerk, Den Haag

12.30 uur

Donderdag 2 mei 2019, Arkezaal, Muziekcentrum Enschede

12:30 uur

Lees meer

Onze hoofdbegunstigers:

ARCADIS-logo-220ARCADIS-logo-220logo_fco
logo kpmg meijburg

Klik hier voor een overzicht van alle begunstigers.