2-1-2019

Prinses Christina Concours in Enschede

Komende maanden ontvangen we ruim 400 jonge musici uit het hele land op onze concoursen. In het weekend van 11 januari zijn we in het oosten, in Enschede. Bijzondere, muzikale dagen die het waard zijn om te bezoeken! Op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari vinden de selecties plaats in conservatorium ArtEz. Op zondag 13 januari is de regiofinale in het Muziekcentrum.

De selectiedagen zijn bijzondere dagen die je gratis kunt bezoeken. Iedere deelnemer treedt ongeveer tien minuten op voor jury en publiek. Tussen de optredens door is er voldoende gelegenheid om binnen te komen of de zaal te verlaten. Loop dus even binnen en geniet van de muzikale talenten van onze deelnemers!

De beste musici mogen op zondag 13 januari optreden in de regiofinale. In het Muziekcentrum laten ze voor publiek en jury horen wat ze waard zijn. Ze maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale, in Den Haag. Een bijzondere muzikale middag met een spannende prijsuitreiking als afsluiting.

Praktische informatie

De regioselecties zijn gratis toegankelijk. Tussen de optredens door is er voldoende gelegenheid om binnen te komen of de zaal te verlaten. Voor de regiofinale is een toegangskaartje van €18,50 nodig. Jongeren tot 30 jaar betalen €14,50. Kaarten zijn te koop via de site van het Muziekcentrum.

Terug naar nieuws

Agenda

Dinsdag 25 juni 2019, Nieuwe Kerk, Den Haag

12.30 uur

Zondag 30 juni 2019, De Vishal, Grote Markt, Haarlem

16.00 uur

Zondag 7 juli 2019, Grote Markt, Den Haag

14.00

Lees meer

Onze hoofdbegunstigers:

ARCADIS-logo-220ARCADIS-logo-220logo_fco
logo kpmg meijburg

Klik hier voor een overzicht van alle begunstigers.