5-3-2019

PCC in Rotterdam op 8, 9 en 10 maart

Op 8, 9 en 10 maart zijn we in Rotterdam. In dat weekend ontvangen we ruim 65 deelnemers tijdens de selecties. Op 10 maart treden 7 van hen op in de spannende regiofinale. 

Weekend vol muziek
Elk concours kent dezelfde opzet. Op vrijdagavond en zaterdag worden de selecties gehouden. Bijzondere dagen die je gratis kunt bezoeken. Iedere deelnemer treedt ongeveer tien minuten op voor jury en publiek. Tussen de optredens door is er voldoende gelegenheid om binnen te komen of de zaal te verlaten. Loop binnen en geniet van de muzikale talenten van onze deelnemers!

Op zondag vindt de regiofinale plaats. Tijdens deze finale treden circa zeven jonge musici op. Ze maken allemaal kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale, in Den Haag.

Praktische informatie
De regioselecties zijn gratis toegankelijk. Voor de regiofinale is een toegangskaartje nodig. Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen gratis toegang. Meer informatie over het programma vind je hier.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart: selecties in Codarts, Rotterdams Conservatorium. De selecties zijn gratis te bezoeken. Tussen de optredens door is er voldoende gelegenheid om binnen te komen of de zaal te verlaten. Loop binnen en geniet van de muzikale talenten van onze deelnemers!

Zondag 10 maart: vanaf 14.00 uur, regiofinale in De Doelen, Rotterdam.
Klik hier voor kaarten.

Terug naar nieuws

Agenda

Donderdag 21 maart 2019, Arkezaal, Muziekcentrum Enschede

12:30 uur

Vrijdag 22 maart 2019, Dorpskerk, Capelle aan den IJssel

20.00

Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart, CHV Noordkade, Veghel

Lees meer

Onze hoofdbegunstigers:

ARCADIS-logo-220ARCADIS-logo-220logo_fco
logo kpmg meijburg

Klik hier voor een overzicht van alle begunstigers.