30-10-2018

Datum van Jazz Concours 2019 bekend

Op 30 november en 1 december 2019 laten jonge jazzmusici weer van zich horen, in het Bimhuis. Eens per twee jaar organiseren we het Prinses Christina Jazz Concours. De wedstrijd staat open voor alle jonge jazzmusici van 12 t/m 21 jaar, ongeacht niveau. Je kunt optreden als solist, als duo, met een band of met een bigband.

Het Prinses Christina Jazz Concours is een mooie kans voor jonge jazzmusici om op te treden voor jury en publiek. Iedere deelnemer krijgt na afloop van zijn of haar optreden een gesprek, deelnemers ontmoeten jazzmusici van hun eigen leeftijd en het concours vindt plaats op hét jazzpodium van Nederland: het Bimhuis in Amsterdam.

Inschrijven voor het Prinses Christina Jazz Concours kan in het najaar van 2019 via onze website. Eerdere prijswinnaars van het Jazz Concours zijn: Sebastiaan van Bavel (piano), Mark Schilders (drums), Morris Kliphuis (hoorn) en Joris Roelofs (altsaxofoon/ klarinet).

Tip! Ben je naast Jazz ook geïnteresseerd in klassieke muziek? We zoeken deelnemers voor het Prinses Christina Concours klassiek. Schrijf je in en boost je muzikaliteit. 

 

Terug naar nieuws

Agenda

Donderdag 21 maart 2019, Arkezaal, Muziekcentrum Enschede

12:30 uur

Vrijdag 22 maart 2019, Dorpskerk, Capelle aan den IJssel

20.00

Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart, CHV Noordkade, Veghel

Lees meer

Onze hoofdbegunstigers:

ARCADIS-logo-220ARCADIS-logo-220logo_fco
logo kpmg meijburg

Klik hier voor een overzicht van alle begunstigers.