29-5-2019

Audities bij Britten en het JON

Jonge musici opgelet! Het Jeugdorkest Nederland en het Britten zijn op zoek naar jong talent. Bij beide orkesten doe je ervaring op en leer je leeftijdsgenoten kennen met dezelfde passie voor muziek als jij. Meedoen is dus niet alleen heel goed voor je muzikale ontwikkeling. Het is ook gewoon erg gezellig! 

Jeugdorkest Nederland 

Het Jeugdorkest Nederland (JON) zoekt altviolisten om de bezetting compleet te maken. Speel je altviool en ben je tussen de 14 en 21 jaar? Meld je dan vóór 1 juni aan voor de audities via deze link.

In het Jeugdorkest Nederland spelen ongeveer 85 getalenteerde musici tussen de 14 en 20 jaar. Ze zijn afkomstig uit het hele land. Bij het JON krijg je optimale mogelijkheden om je verder te ontplooien. Bovenal is het JON is een fantastisch orkest om in te spelen. Voor veel leden is het JON een stimulans geweest om voor een toekomst als beroepsmusicus te kiezen.

Britten Jeugd Strijkorkest 

In 2007 werd het Britten Jeugd Strijkorkest opgericht. Jonge talentvolle strijkers uit Oost-Nederland krijgen er de kans hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen. Jaarlijks geven ze vele concerten en gaan ze op tournee. Op 15 juni organiseren zij een auditie. Ben je 12, 13 of 14 jaar? Neem een kijkje op de site van het Britten en wie weet speel jij komend seizoen met ze mee!

Aanmelden kan tot en met 1 juni via de site van het Britten.

 

 

Terug naar nieuws

Agenda

Dinsdag 25 juni 2019, Nieuwe Kerk, Den Haag

12.30 uur

Zondag 30 juni 2019, De Vishal, Grote Markt, Haarlem

16.00 uur

Zondag 7 juli 2019, Grote Markt, Den Haag

14.00

Lees meer

Onze hoofdbegunstigers:

ARCADIS-logo-220ARCADIS-logo-220logo_fco
logo kpmg meijburg

Klik hier voor een overzicht van alle begunstigers.