Agenda

Op deze pagina vind je alle concerten met prijswinnaars, georganiseerd door het Prinses Christina Concours. Ook vind je hier data van onze concoursen. In de rechterkolom kun je eventueel filteren op maand en kiezen voor concours of concert. Wil je weten waar de Classic Express naartoe rijdt? Dat kun je bekijken op de concertagenda op www.classicexpress.nl.

Zaterdag 6 april 2019 | Den Haag

Kom luisteren en kijken naar jong muzikaal talent! Meer dan 400 jonge musici namen begin 2019 deel aan onze concoursen door het hele land. Tijdens de Nationale Halve Finale in Den Haag, op 6 april, strijden de beste regionale musici om een plek voor de Nationale Finale, het slotstuk van onze concoursen.

Ongeveer zeven jonge musici worden door de professionele jury geselecteerd voor de Nationale Finale. Zij mogen op 14 april spelen in het Zuiderstrandtheater, in Den Haag. Tijdens deze feestelijke middag kiest de jury de winnaar van het Prinses Christina Concours 2019.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Toegang Een toegangskaartje is nodig. Klik op de link hierboven.

Woensdag 10 april 2019 | Gotische Zaal, Raad van State, Den Haag

12.45

Lunchconcert door Christian Jongepier (trompet) en Jos van der Kooy (orgel en piano) in het kader van de lunchconcertserie ‘Muziek in de Gotische Zaal’. Gratis toegang.

 

Informatie

www.raadvanstate.nl

Toegang gratis

Onze hoofdbegunstigers:

ARCADIS-logo-220ARCADIS-logo-220logo_fco
logo kpmg meijburg

Klik hier voor een overzicht van alle begunstigers.