10-7-2018

Wij zoeken twee marketingcollega’s!

Het Prinses Christina Concours stimuleert en begeleidt al 50 jaar kinderen en jongeren bij de ontwikkeling van hun muzikale talent. Wij bieden ze een podium om zich te meten, ervaring op te doen en te schitteren. Zo inspireren de jonge musici elkaar en anderen. Met concoursen, een eigen rijdende concertzaal en bijzondere nazorg voor de prijswinnaars, heeft het Prinses Christina Concours een bijzondere plaats in het Nederlands muzikaal landschap.

Met een team van 11 medewerkers zoeken we steeds naar verbetering en innovatie om muziek toegankelijk te maken, kinderen en jongeren te ondersteunen in hun muzikale ontwikkeling en de waarde van muziek door te geven. Een grote betrokkenheid met de doelgroepen (jeugd, docenten, muziekinstellingen, overheden en sponsoren) is daarvoor essentieel. Daarvoor zoeken we op korte termijn twee:

 

Stevige (online) marketing en communicatie specialisten: ervaren, gepassioneerd, daadkrachtig en creatief


Taken en verantwoordelijkheden:
• Ontwikkelen van marketing- en communicatiebeleid, opstellen en uitvoeren van (online) marketing- en communicatieplannen
• Opstellen, uitvoeren en evalueren van (online en offline) campagnes om deelnemers en publiek te werven voor projecten en concoursen
• Opzetten en implementeren en effectief beheren van CRM-systeem ter ondersteuning van sponsor- en deelnemerswerving
• Onderhouden en doorontwikkelen van website en representatie op social media
• Proactief PR beleid uitvoeren
• Redactionele ondersteuning voor online content, direct mails, folders en flyers
• Sparring partner voor productontwikkelaars en partners
• Functioneel aansturen van een junior communicatiemedewerker en geregeld ook zzp’ers en vrijwilligers

 

De collega die wij zoeken heeft de volgende eigenschappen:
• Een oplossingsgerichte aanpakker: energiek, positief, toegankelijk en initiatiefrijk
• Planmatig sterk, proactief en met oog voor detail
• Teamspeler met passie voor kinderen/jongeren en (klassieke en jazz) muziek – die ook in de avond of het weekend af en toe de handen uit de mouwen wil steken

 

Vereisten:
• Marketing- of communicatieopleiding op tenminste HBO-niveau
• Aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van CRM, online, offline en social marketing
• Uitstekende schrijfvaardigheid
• Kennis van ontwerpprogramma’s als Photoshop, Illustrator en Indesign is een pré

 

Aanbod:
• Wij bieden twee veelzijdige functies, een van 28-32 uur per week en een van 20 uur per week met veel dynamiek en samenwerking met een geroutineerd team, interessante partners en bijzondere programma’s.
• Voor de functie van 28-32 uur per week bieden wij een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging
• De andere functie betreft vervanging tijdens zwangerschapsverlof voor 20 uur per week; hier bieden wij een tijdelijk contract voor 4-5 maanden.
• Afhankelijk van achtergrond en ervaring , zal het maandsalaris (op basis van een 40-urige werkweek) voor beide functies liggen tussen € 2770,- en € 3465,-.
• Standplaats Den Haag

 

Interesse?
Mail je brief en cv uiterlijk 1 augustus a.s. naar vacature@christinaconcours.nl t.a.v. Henriette van der Velde, algemeen coördinator. De eerste gesprekken zijn gepland in de week van 13 augustus. Een proefopdracht kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

20-6-2018

Fotoverslag jubileumconcert 18 juni 2018 tijdens Festival Classique

Afgelopen maandag vierden wij ons 50 jarig jubileum met een laatste concert tijdens Festival Classique. Oud-deelnemers en inmiddels gerenommeerde muzikanten Daria van den Bercken, Remy van Kesteren en Joris Roelofs verzorgde een concert met prijswinnaars van onze recente concoursen klassiek, compositie en jazz. Lees verder…

13-6-2018

Prinses Christina Concours sluit 50 jarig jubileum af met uniek concert

Na een seizoen vol feestelijkheden wordt het jubileumjaar van Stichting Prinses Christina Concours op maandag 18 juni aanstaande afgesloten met een uniek jubileumconcert. Het concert vindt plaats op de laatste dag van Festival Classique in het Kurhaus te Scheveningen en wordt ingevuld door oud-prijswinnaars.

Lees verder…

23-4-2018

Fotoreportage Nationale Finale 2018

Bekijk hier de fotoreportage van onze Nationale Finale 2018 door fotograaf Peter van Mulken.

Lees verder…

21-4-2018

Uitslag Nationale Finale 2018

Mara Mostert (viool), Mayte Levenbach (viool), Trio Diotima (piano, viool & cello) en Niels Jacobs (trombone) hebben vanmiddag een eerste prijs gewonnen tijdens de 50e Nationale Finale van het Prinses Christina Concours. De finale vond plaats in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

Lees verder…

16-4-2018

De week van de Nationale Finale is begonnen!

De afgelopen maanden hebben honderden jonge muzikanten (12 t/m 19 jaar, zang t/m 21 jaar) uit het hele land meegedaan aan de selecties van het Prinses Christina Concours. Uit al deze deelnemers werden 8 getalenteerde musici geselecteerd voor de Nationale Finale. Deze vindt plaats op zaterdag 21 april a.s. in het Zuiderstrandtheater te Den Haag.

Lees verder…

7-4-2018

Uitslag Nationale Halve Finale Prinses Christina Concours 2018

Vandaag vond de Nationale Halve Finale van het Prinses Christina Concours plaats in het Provinciehuis Zuid-Holland, Den Haag. De afgelopen maanden hebben honderden jonge muzikanten (12 t/m 19 jaar, zang t/m 21 jaar) uit het hele land meegedaan aan de selecties van het Prinses Christina Concours. Uit alle deelnemers werden 26 getalenteerde musici geselecteerd om te spelen tijdens de Nationale Halve Finale, waar zij een plek in de Nationale Finale probeerden te veroveren. Uiteindelijk koos de jury, bestaande uit Michel Dispa (voorzitter), Feyo Sickinghe (secretaris), Mathieu van Bellen, Daria van den Bercken, Quirijn van den Bijlaard, Arno Bornkamp en Ruud van der Meer acht finalisten voor de Nationale Finale.

Lees verder…

4-4-2018

Nationale Halve Finale – Globaal programma 2018

Zaterdag 7 april – Provinciehuis Zuid-Holland, Den Haag

 

 

Lees verder…

25-3-2018

Uitslag Prinses Christina Concours Noord – 2018

Ruim 60 jonge muzikanten deden afgelopen weekend mee aan de selecties van het Prinses Christina Concours Noord in Groningen. De jury koos uiteindelijk zeven finalisten. Zij mochten op zondag 25 maart optreden tijdens de finale in de Kleine Zaal van De Oosterpoort. Na afloop werden de prijzen uitgereikt door de heer H. Staghouwer, loco-commissaris van de Koning in de provincie Groningen.

De uitslag van het Prinses Christina Concours Noord 2018 in Groningen is als volgt.

Lees verder…

Agenda

Vrijdag 3 augustus 2018, Hofje, Delft

13.00 uur

Dinsdag 7 augustus 2018, Nieuwe Kerk, Den Haag

12.30 uur

Zaterdag 11 augustus 2018, Westerkerk, Amsterdam

13.00 uur

Lees meer

Onze hoofdbegunstigers:

ARCADIS-logo-220ARCADIS-logo-220logo_fco
logo kpmg meijburg

Klik hier voor een overzicht van alle begunstigers.